Ramco Pumpesystemer AS er sertifisert Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn logo

Ramco Pumpesystemer AS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn og tar derfor ansvar for miljøpåvirkningen vår. En viktig del av arbeidet er å være Miljøfyrtårn-sertifisert.

Denne sertifiseringen betyr at vi har etablert et miljøledelsessystem som styrer klima- og miljøarbeidet og hjelper oss med kontinuerlig forbedring. Sertifiseringen inneholder også konkrete krav som må oppfylles innen arbeidsmiljø, avfall/ombruk, energi, innkjøp og transport. Hvert år innrapporterer vi tall for aktivitetene våre som resulterer i et klimaregnskap, og dessuten resultat og statistikk. Denne informasjonen gir god oversikt over framgang og forbedringspotensial og blir gjort offentlig tilgjengelig.

Innrapporterte klima- og miljødata

Hvis du ønsker mer informasjon om aktivitetene og resultatene våre innen klima- og miljøarbeidet, kan du lese årsrapport og sertifikat hos Stiftelsen Miljøfyrtårn. 

Ramco Pumpesystemer AS ønsker innspill til klima- og miljøarbeidet

En del av Miljøfyrtårn-sertifiseringen handler om samspill mellom virksomheter og samfunnet. Derfor inviteres samarbeidspartnere og andre interessenter til å gi innspill om hvordan klima- og miljøpåvirkningen av tjenestene våre kan forbedres. Innspillene gir oss nyttig innsikt i hvilket behov og forventninger de har til Ramco Pumpesystemer AS i årene framover.

Forslag til forbedringer kan sendes til Miljøfyrtårnansvarlig: service@ramcopumper.no.

Vi ser fram til å jobbe sammen for å skape et mer bærekraftig samfunn.


Om Miljøfyrtårn

miljofyrtarn

Miljøfyrtårn er et sertifikat for virksomheter som vil dokumentere miljøinnsatsen sin og vise samfunnsansvar. For å bli miljøsertifisert må virksomheten dokumentere at de oppfyller flere miljøkrav og jobber kontinuerlig med forbedring. Ved å bli Miljøfyrtårn er en godt i gang med å ta samfunnsansvar, fordi det handler om å redusere de ytre miljøpåvirkningene for virksomheten, men også om mennesker og det indre miljøet på arbeidsplassen.

Les mer om Miljøfyrtårn

kontakt oss